Tallinna trendika ja jõuka eliidi meelisrestorani Pegasus tippkokk Michael Bhoola (47) on pigis. Kuna Pegasuse omanik vahetus, kupatati prestiižseid auhindu võitnud Bhoola uulitsale - mees nõuab nüüd 171 000kroonist valuraha!

«Tead, mul on 18 000kroonine igakuine korterimakse,» sõnab Bhoola, kes parematel päevadel ostis Raua tänavale enam kui 2 miljonit krooni maksnud elamise. Lisaks tuleks ära anda auto...
«Restoran on müüdud,» märgib Pegasuse aastatetagune elluärataja, pankur Rain Lõhmus (42). «Pakkusin seda esmalt Bhoolale, kuid ta ei julgenud riski võtta.»
Praegu on omanikeks keegi inglane Richard ja advokaat Tarmo Sild. Miks Richard kõigepealt hindust Bhoola lahti lasi, on iseküsimus. Aga tülis on ka Bhoola ja restorani endine tegevjuht Mart Tomson (39), kes lahkus juba jõulude ajal. Tomson ja Bhoola tõukasid ühiselt takka veel Saaremaa golfiklubi ja Lucca restorani.
«Bhoola väsis, tal tekkis motivatsioonikriis ning ta ei näinud ka Eestit enam tõotatud maana, kus võiks õnnelikuks saada,» seletab Mart. «Ettevõtlus käib ikka üles ja alla, majandusega käsikäes, samuti ka vahel äripartnerite suhted. Hetkel tuleb kasuks terve mõistus ja targad otsused.»
Bhoola tunnistab, et tahab ka Tomsonilt rahalist kompensatsiooni, kuigi juriidiliselt võib näida kõik korrektne ehk - JOKK. Ta lubab moodustada Tomsoni-vastase tiimi, kuhu kuulub ka rootslasest raamatupidamisspets Torgny Darvelid. Viimase arvates ei mõisteta Tallinnas tõeliselt euroopalikke ärikultuuri väärtusi!