Kui grupp noori mehi tänavu jaanuaris Los Angelese luksuslikus Bel Air`i linnaosas end ca 7800-ruutmeeterisesse ja ligi 10 miljonit dollarit maksvasse villasse sisse seadsid, siis panid naabrid seda kohe tähele. Paljud neist mõtlesid, et tegu on ilmselt noorte tehnikaettevõtjatega, sest kuidas muidu nii noored (ligi 20-aastased) mehed endale sellist luksust lubada saaksid, vahendab New York Times.

Natukese aja pärast panid aga naabrid tähele, et noormehed hakkasid imelikult käituma. Kuus noorukit ja nende sõbrad kuulasid hilisõhtuni valjult muusikat ning majja vooris pidevalt kullereid, mis oli selles, peamiselt peredest koosnevas ümbruskonnas veidi kummaline. Lisaks turritas meeste garaažist pidevalt välja hulk Amazoni-kirjaga kaste ja kuttide maja ette tekkis üha suurem prügihunnik.

Kui lõpuks otsustas üks naaber minna meestega probleemidest rääkima, siis kinnitasid nad, et kuuluvad sotsiaalmeedia keskkonnas TikTok tegutsevasse kollektiivi.

20-aastasest Bryce Hallist, 19-aastasest Jaden Hossleris, 18-aastasest Josh Richardsist, 17-aastasest Quinton Griggsist, 18-aastasest Anthony Reevesist ning 19-aastasest Kio Cyrist ja 21-aastasest Griffin Johnsonist koosnev grupp on tuntust kogunud justnimelt oma lärmakate pidude tõttu. Seni aga jäid nende peod majadesse, mis asusid privaatsemates kohtades, kui äärmiselt noobel elurajoon.

Naabrite sõnul on elu muutunud nüüd piirkonnas väljakannatamatuks. Pidevalt on kuulda valju muusikat ja karjumist, samuti on väidetavalt majas peetud rajusid pidusid. Ka ilmuvad naabrite sõnul osad poiste fännid aegajalt nende uste taha, mistõttu on näiteks ümbruskonna naisterahvad hirmul.

Samas oli ka naabrid, kelle sõnul tunneksid nad poiste peale kaevates end pahasti, sest maailmas on palju tähtsamaid sündmusi, millele keskenduda. Eriti, kuna möödunud nädalavahetusel teatasid kaks noormeest, et kolivad majast välja.