Ilmselt on jõudnud kuuldused Eesti õlle maitse võluväest ka Pet Shop Boys`i meeste Neil Tennant`i (58) ja Chris Lowe`i (53) kõrvu – Õllesummeril esineva elektropopbändi soov kohalikku õlletoodangut proovida ja manustada on sisse kirjutatud ka nende soovilisti.

“Kuna meil on teiselpool laulukaart kohe käest võtta Eesti Õlle Telk, siis sellega õnneks mingit tülinat pole,” tähendab ürituse avalike suhete juht Reno Hekkonens. “Mõtlesime neile pakkuda Saku Kulda, Saku The Taste of Mancester`i – inglise kutid, noh!–, siis Pulsi Tumedat Kirssi ja Palmse tumedat õlut, samuti A. Le Coq Speciali ja A. Le Coq Premiumi. Tassime igast nimetatust 10-20 pudelit, lasku aga hea maitsta. Aga ainult pärast kontserti!"
Samuti ihkavad bändimehed oma lavatagustesse ruumidesse palju rohelisi taimi. Kuid suurilma mõjutused murravad siiski sisse – Neili ja Chrisi sooviks on sõita kohapeal S-klassi Mercedestega ja et Veuve Clicquot voolaks ojadena!
Pet Shop Boys toob Maarjamaale kaasa ka oma ülikalli tuurilava, sestap on lavatehnika kindlastutatud 10 miljonile dollarile. Ülesastumise suurejoonelisusest annab aimu tõik, et show’ loojaks on sama mees, kes lavastas Londoni olümpiamängude lõputseremoonia.