Pete Doherty't mäletate? Meest kes tegi Kate Mossi maailma kõige pahelisemaks supermodelliks (ja kes tõestas, et kokaiiniskandaaliga on võimalik miljoneid teenida). Pete Doherty on tagasi ja räägib The Independentile, et ta on nüüd heroiininõelad varna riputanud ja tegeleb vaid heroiini suitsetamisega.

Ta rääkis muudki huvitavat:

Kate Mossist: «Kate kogus elevante, ja ma ostsin neid talle, kus iganes ma ka ei käinud. Kui me lahku läksime, hävitas ta kõik mu asjad, aga elevandid jättis alles. Kuna ma ei saanud temast mõnda aega üle, siis ma muudkui ostsin elevante, ja nüüd on mul hiigelsuur elevandikollektsioon müügis. Ma võin need talle anonüümselt pulmakingiks saata.»

Veel Kate Mossist: «Kõige rohkem kahetsen ma uimasteid. Asi on selles, et ta teadis esimesest päevast peale, et ma kasutan neid. Ta teadis seda. Sa ei saa korraga ümber pöörata ja öelda: «Sa pead sellega lõpetama.» Mul on omad kahetsused, aga ma ei aruta neid teiega. Ma arutan neid oma arstiga suure morfiinikoguse ja hüpnoterapeudi mõju all. Ja väike ahv võiks ka mängus olla.»

Uimastitest: «Olen lõpetanud süstimise. Mul saab tõsine suhe olla ainult siis, kui ma sellega pisut tagasi tõmban. Kui sa päev otsa laksu all oled, siis su elus ei saa olla kedagi teist, eriti kui ta on Inglise roos. Ma ei lubaks tal midagi puutuda, ma lihtsalt ei lubaks seda.»

Kuidas teda vanglas kahvliga vägistada üritati: «Mul olid Pentonville’is head suhted, sest see on nagu mu kodukant. Paljud inimesed tahtsid mulle kätte maksta, aga nii mõnedki tahtsid mulle teeneid osutada. Waylandis olid möödunud aastal pigem mehed idast kui Põhja-Londonist, ja paljudest muudest kohtadest ka. Inimesed ei tundnud mind. Mul polnud raha, mul polnud narkootikume. Üks tüüp teatas, et torkab mulle kahvli p***e. Ma viskasin teda televiisoriga, sest ma arvasin, et siis mind viiakse isolatsiooni.»

Tütar Aislingist, kelle sünnitas talle modell Lindy Hingston: «See väike tüdruk sündis kaks kuud enneaegsena. Ma ütlesin, et püüan sünnitusel kohal olla. Kas teate mis, ma ei taha sellest rääkida. Jah, ta on minu.»