64-aastane Phil Collins olevat ise väga imestunud, et keegi tähele ei pannud, et elab 42-aastase naisega juba pool aastat Miamis jälle koos, kirjutab Billboard. Collins kolis tagasi USAsse eelmisel aastal, jättes maha oma Šveitsi kodu, et olla lähemal koos naisega elavatele poegadele Matthew’le (14) ja Nicholasele (10). On ka teada, et muusikul olid pärast lahutust aastaid probleemid alkoholiga, mille ta alles hiljuti kontrolli alla sai.

Collins ja Cevey abiellusid 1999. aastal, uhkes pulmas osalesid kõiksugu suured staarid alates Elton Johnist ja lõpetades Eric Claptoniga. Suhe lõppes aastal 2006, lahutati kaks aastat hiljem.

Cevey pole seejuures üldsegi enam nii hea tervise juures, nagu lahutades: aastal 2014 opereeriti tal üht kaelalüli ning tulemuseks oli osaline halvatus, mille tõttu tõlkija, ehtekunstniku ja filantroobina tegutsev naine nüüd ratastooli ja muid liikumise abivahendeid on sunnitud kasutama.

Enne Cevey’d oli Collins abielus kaks korda, millest lahutamisele on tal kulunud kokku 42 miljonit naela. Esimese naise Andrea Bertorelliga abiellus ta aastal 1975 ja lahutas 1980, suhtest sündis poeg Simon Collins. Teisest abielust Jill Tavelmaniga (abielus 1984-1996) sündis modelli ja näitlejana tuntud tütar Lily Collins.