Läinud nädalavahetusel firma talvepäevadele Padisele esinema kutsutud Sulo Tintse, bändikaaslane Jaak Linnas ning õhtujuht Vahur Jüris läksid öösel kell 2 lõppenud eeskava järel pidulistega sauna leili viskama. Tunnike oldud, pakkis kolmik muusikariistad, et koju sõita, kirjutab SL Õhtuleht.

„Kui seltskond hakkas ära vajuma, võtsid Sulo ja sõber (Jaak Linnas — toim.) meilt kogu alkoholi ära!” väidab nooruke naistöötaja. Suur konjakipudel, mahlad, õlled, energiajoogid, 4,5liitrine Johnny Walker Red Labeli viski, (maksab 1500-1600 krooni — toim), loetleb ta. „Enamik inimesi oli purjus ega saanud toimuvast aru.”

Sulo näeb jookide salapärase kadumise taga hoopis baarmen Jaanust.

Õhtujuht Vahur Jüris ütleb, et esinejate seltskond tol ööl midagi kriminaalset korda ei saatnud. Tema hinnangul võiski arusaamatus tekkida sellest, et samal ajal, kui esinejad pille autosse viisid, toimetas vintis baarmen varastatud kraami kokku. Pealegi lahkunud ta esinejatega ühel ja samal ajal.

Peol viibinud Café Amigo vahetuse vanem Kristjan Veik on juhtumi kohta ühte-teist kuulnud. „Kui ta tõesti ilma luba küsimata võttis, on see inetu lugu. Olen kuulnud sellist juttu, et keegi meie töötajatest on asjaga seotud. Aga see on veel segane lugu.”