Vabariigi sünnipäeva eel annab peolaua katmiseks soovitusi ligi viiskümmend aastat restoranis Gloria töötanud Dimitri Demjanov.

Prints Charles, Sting, The Rolling Stones’i liikmed, Lennart Meri ja Toomas Hendrik Ilves on vaid mõned auväärsed, kelle laua on Dimitri Demjanov oma hõrgutistega katnud. Lennart Meri presidendiks olemise ajal aga vastutas restoran Gloria aastapäeva vastuvõttudel suupistete eest.
«President Meri polnud peps mees – ta sõi kõike. Tema lemmik oli merikeel. Ta käis ükskord Glorias koos Strobe Talbott’iga (USA tolleaegne asevälisminister – toim) söömas ja helistas mulle järgmisel päeval: «Härra Demjanov, kui teenindaja pakkus meile merikeelt, siis ma näitasin talle keelt. Ega ta ei solvunud?»,» meenutab Demjanov muheledes.
Ka president Toomas Hendrik Ilves armastaboma perega Glorias einestamas käia. Tema lemmikute hulka kuulub veise sisefilee, mis peab olema kenasti läbi küpsetatud, sest verist liha ta ei armasta. Presidendiproua Evelin Ilvese kui tervisliku toidu austaja esimene valik on Eestis kasvatatud aiasaadused.
Kui presidendipaar juhtub sööma tulema, siis läheb Dimitri neid tervitama ja soovitab roogasid. «Nad usaldavad mu maitset täielikult.»