“Mul on täielik diivadraama. Tavaliselt ma ärkan sel ajal. Tähendab, lähen magama. Vahet pole, see on enamvähem sama," vuristas lauljanna pärast oma kuulsa loo "Always Be My Baby" esitamist varahommikuses otse-eetris New Yorgi Central Parki püstitatud lavalt, kirjutab L.A. Times.

Jõudnud oma arusaamatu jutuläminaga ühele poole läksid lauljannal ühtäkki silmad punni ning ta teatas: "Mul läks just kleit selja tagant lahti!"

Kramplikult naeru kihistava saatejuhi kõkutamise saatel jooksid lavale assistendid, kes proua Carey luku selja tagant taas kinni sikutasid, samal ajal kui diiva ise oma langeva kleidi kohta märkis: "Oih, nüüd on küll mõlemad väljas..."

Seejärel asus Carey koos saatejuhiga spekuleerima, kui suureks skandaal paisub ning kuidas seda "uskumatut" juhtumit võiks hakata nimetama. Central Parki saaga? "See on nagu YouTube'i moment, võibolla isegi Spotify," sõnas Carey.

Pisut hiljem oma järgmist lugu esimata asudes unustas lauljanna, et tal on mikrofon sees ja tulistas üle publiku oma lemmiku neljapähelise sõimusõna "sh*t!". Avastades, et nii juhtus, vabandas naine kohmetult: "Te ei kuulnud midagi!" ning lisas siis veel teisegi vandesõna sinna otsa.

Vot see on tõeline hommikune udupäisus.

Vaata pilte: