DeGeneres, kes iga nädal jahmatab maailma suurte heategudega, mis raskustega võitlevate inimeste elu tunduvalt lihtsamaks muudab, vahendab Mirror.

Nädalavahetusel hakkasid levima väited, et kaamerate ees ülimalt sõbralikuna tuntud DeGeneres on tegelikult talumatu iseloomuga diiva. Koomik Kevin T Porter läks suisa nii kaugele, et lubas iga DeGeneresi kohta räägitud negatiivse kogemuse eest annetada 2 USA dollarit mõnda toidupanka.

Armastatud saatejuht on näinud kurja vaeva, et ennast kaitsta ning taas üle rõhutanud kõik juba varem avalikustatud aspektid, mis kaamerate eest varjus on olnud. Staari sõnul on just need kohutavad läbielamised ainus erinevus sellest, mida inimesed televisioonis näevad.

DeGeneres on avalikustanud, et oli veel teismeline, kui kasuisa teda ülbelt ära kasutas. Eelmisel aastal rääkis saatejuht, et kui oli 16aastane, siis kasutas kasuisa nooruki rindade katsumise vabanduseks ema tervist.

Ema Betty

"Ta ütles, et tundis mu ema rinnas mingit tükki, mistõttu oli tal vaja ka minu rinnad üle katsuda, et ema mitte asjatult endast välja ajada." Staar meenutas, kuidas kasuisa soovitas emal linnas rindu kontrollimas käia, et lapsega üksi koju jääda.

Olukord läks nii käest ära, et DeGeneres oli korduvalt sunnitud kodust ära põgenema ja kasvõi haiglas peavarju otsima. "Ta üritas mu ust maha lüüa, seega ma lõin akna puruks ja põgenesin sealt kaudu, sest teadsin, et sealt tuleb midagi väga jubedat. Ma ei tahtnud oma emale rääkida, sest ei tahtnud ta õnne rikkuda."

Kui nooruk siiski viimaks kõik emale ära rääkis, siis teda ei usutud. Ema oli kasuisaga abielus veel 18 aastat. Lõpuks jäi ka saatejuhi emale silma, et mehe jutt iga kord muutus, mis paljastas kiivalt varjatud vale. Mees suri 2018. aastal ja eelmisel aastal tegi DeGeneresi ema tütrele avaliku vabanduse. "Ma tean nüüd, kui raske on peale sellist kogemust rääkida. Ma soovin vaid, et mul oleks olnud julgust oma tütart kuulata, kui ta rääkis, mis juhtunud oli."

Lisaks sellele läksid hukka ka DeGeneres ja ta isa Ellioti suhted, kui nooruk 19-aastasena teatas, et on gei. Isa palus tal lihtsalt kodust välja kolida. "Mu kasuemal oli kaks väikest last ja ta kartis, et see mõjutaks neid. Aga ma mõistan, et inimesed ei mõista seda. Mul ei ole selle vastu midagi. Ma ei saa kõigi mõtlemist muuta."

Noore koomikuna kolis ta New Orleansi, kus kohtus luuletaja Kat Perkoffiga ning armus. Kate suri ootamatult 1980. aastal, kui sõitis õhtul kontserdilt lahkudes vastu puud. 22-aastane DeGeneres rääkis Perkoffi õele, et oli õnnetusest mööda sõitnud, kuid ei teadnud kellega tegu. Alles kodus selgus, et kohutav vaatepilt oli tema enda kallimast.

DeGeneres otsustas kohutavast kogemusest midagi positiivset luua, millest sündiski tema üks tuntumaid rutiine "Kõne Jumalale", millest koomiku tähelend korralikult hoogu sai.

1997. aastal kolis DeGeneres Los Angelesse, kus tuli avalikkuse ette uue tüdruksõbra Anne Heche'ga. Kolm ja pool aastat hiljem jättis Heche saatejuhi maha, mis murdis ta südame täielikult. "Anne murdis mu südame miljoniks tükiks. Kui ta lahkus, siis nii kui ma hommikuti üles ärkasin, olid mu silmad automaatselt pisaraid täis ja hakkasin kontrollimatult nutma," tunnistas DeGeneres hiljem.

Depressioon läks veelgi sügavamaks, kui vaid aasta eetris olnud telesaade "The Ellen Show" tühistati. Nüüd töötuna ja murtud südamega hakkas DeGeneres end pere ja sõprade seast üha enam isoleerima.

Olukord hakkas lahenema, kui ta lõpuks Los Angelesest välja kolis ja teraapias käima hakkas. 2003. aastal sai ta uue telesaate "Ellen DeGeneres Show" ja peagi kohtus ka uue kaaslase Portia de Rossiga.

Nad abiellusid 2008. aastal ja DeGeneres tunnistab, et peab ennast veel tänaseni vahel näpistama, et õnn reaalne tunduks. "Portia ja mina ütleme üksteisele pidevalt, et meid on tohutult õnnistatud. Vahel laman õhtul voodis ja ütlen lihtsalt aitäh kellele iganes, kes selle mulle võimaldas."