Ehkki Hollywoodis võib näitlejaoskustest enim rolli mängida kaunis välimus, leidub seal ports staare, kes ilulõikustele kategooriliselt vastu on.

Need naised on kindlad, et kaunis ja särav võib välja näha ka kirurgiliste protseduurideta, kirjutab thefritsky.com

Lea Michele
Üks ilutohtreid vältiv näitleja on "Glee" seriaalist tuntud Lea Michele. Varem ilulõikusest unistanud noore naise pea suutis selgeks mõelda Barbara Streisand. "Ema ütles mulle alati, et Streisand ei ole ninalõikusel käinud ja ka sina ei peaks seda tegema," on Michele väljaandele GQ öelnud.

Julia Roberts
Sädeleva naeratuse poolest tuntud Julia end kaunimaks lõikama ei asu. "Tegelikult on see kurb, et elame nii katkises ühiskonnas, kus naised ei luba endal võimlust näha, kuidas nad vananevad," räägib ta. "Näos on jutt, näos on elulugu. Ja see kõik ei peaks kirjeldama käike ilukirurgi juurde."

Jodie Foster
Noast pääsenud ka Jodie Foster, kuid lõplikult ta ilulõikusi siiski ei keelaks.
"Las teised teevad, mida soovivad. Ma aktsepteerin seda. Isiklikult ma operatsioonilauale aga ei tüki. Las inimesed mõtlevad, et mul on kohutav nina, mitte seda, et ilulõikus on mu nina nii kohutavaks teinud," räägib ta.

Kate Winslet
Kate enda nägu kohendada ei laseks ja seda mitte ka siis, kui kuskilt midagi rippuma hakkaks. Winslet kardab ilulõikuse võimalikke tagajärgi.
"Mulle tunduvad sellised operatsioonid lihtsalt väga hirmsad," väristab ta õlgu.

Meryl Streep
Meryl Streepi sõnul on ta oma elus näinud rohkem ebaõnnestunud ilulõikusi kui kauneid noa alt tulnud nägusid.
"Kui sa juba üks kord mõtled, mis kõik võib seal operatsioonil viltu minna, siis tead: see kõik pole seda väärt."

Rachel Weisz
Näitleja Rachel Weisz keelaks näitlejatel Botoxi süstimise sootuks. Ta võrdleb ainet steroididega, mis spordis keelatud. "Näitlemine - see on miimika! Kui kortsud täis süstida, siis nägu ju enam ei ela!"

Sigourney Weaver
Ka see naine on veendunud, et loomulik vananemine on see kõige õigem.
"Näitleja nägu peab liikuma. Täna ma armastan oma keha, kuid nooremana leidsin selles pidevalt vigu. Tunnen, et kõik mu kurvid ja kortsud on MINU enda omad. Olen tänulik, et olen täpselt selline nagu olen," teatab ta.

Kate Blanchett
Näitleja Kate Blanchetti meelest peab keha näitama kõike seda, mida ta kogenud on. "Inimese nägu, sünnitanud naise keha - see kõik on üks ELU lugu. Ma ei mõista, miks soovitakse seda kõike minema pühkida?" ei saa Blanchett aru.

Salma Hayek
Piltilus Salma on uhke, et pole lõikustel käinud. "See on kohutav ja peaks olema keelatud, et 20aastane naine enda näo ja huuled täis süstib. Üks noor neiu teatas mulle, et kui ta oma lihased praegu ära suretab, ei hakka need hiljem inetult rippuma. Suudate te sellist juttu uskuda?" on Hayek jahmunud.