Lähedaste sõnul on näitlejatar viimastel aastatel veetnud aega ainult oma lastega ning ta on kurtnud, et tal pole kedagi ning ta tunneb üksildaselt. "Ta võtab ainult tööotsi, kus ta saab oma lapsi kaasata, kuna ta kardab, et ta kaotab muidu väärtuslikku aega nendega. Kogu tema energia läheb nende peale," ütles allikas The Sunile. Viimastel kuudel on levinud ka kuulujutud, et Jolie ei luba oma eksmehel kaua lastega koos olla, sest ta kardab, et lapsed valivad Bradi tema asemel.

Samal ajal tekitab Angelinale tuska see, et tema eksabikaasa Brad on muutumas tõeliseks lehtsabaks, kellel naistest puudust ei tule. Pitt käis isegi oma eksnaise Jennifer Anistoni 50. juubelil ning teda on nähtud ka Charlize Theroniga.

Oma vaba aega kulutab Jolie, kes pole pärast lahutust kohtingutel käinud, teraapias ning hiljuti alustas ta ka kokandustundidega. "Tal on palju kolleege aga vähe sõpru," lisas allikas.

Pärast Bradist lahkuminekut elas Jolie lastega mitmes üürikodus, kuni nad leidsid 2017. aastal lõpuks maja. Intervjuus tunnistas näitlejanna, et ta pole varem ühtegi kodu pidanud ise sisustama, sest see oli alati Bradi töö.

Kuigi Pitt tunnistas, et nende abielu ajasidki lõhki alkohol ja erinevad arusaamad, siis Angelina loodab, et kunagi on nad taas koos. Samuti tahab Jolie ka kinolinadele taas pääseda aga hetkel ei suuda ta lastest eemal olla.