Tähtsamateks külalisesinejateks on Venemaalt saabuvad räpistaarid – pehme tantsumuusika ja räpi segu viljelev Antoha MC ning hull ja ohtlik Pasha Teknik.

Eesti artistidest astuvad ainulaadsete etendustega lavale ansambel Winny Puhh, kes esineb koos suure sõjarekonstrueerijate harrastustrupiga, ning rokkansamblid Zahir ja Zriamuli, kes teevad ühise enneolematu big band show.

Kohalikest artistidest annavad Mägede Häälel veel live’i süvaräpp-duo 12 EEK Monkey, noor Soundcloud-räpi staar Sipelga 14, house-räpi kangelane Rassakas, psühhedeelse elektropungi punt PVC16, kosmoseroki ansambel Karl Petti Band, eksperimentalist Lolina ning rida tantsumuusikaartiste: Ajukaja, Neuronphase, Hunt, Kalvik + Leiner ja Several Symptoms.

Rootsist Malmöst saabub Mägede Hääle publikut lõbustama Golden Ivy ning DJd Almaty ja Prins Emanuel, Ukrainast produtsentide-DJde tandem Zolaa. ja Youngg P.

Festivalil kuuleb ja kogeb mitmeid erinevaid just sel festivalil plaadimängijaid jagavaid DJde paare – Tanel Mütt ja Kersten Kõrge, Taavi-Peeter Liiv ja Madis Nestor, Susanna Raiend ja Richard Pohjanheimo, Pinball ja Gerd Tammist, Myspace01 ja White Gloss, Healthcare ja Top Gun, East & West, Deeon R ja Danass ning 0.9 ja klmn.

Festivali suurimal tantsulaval Katalamajas on DJdeks veel ka Andreas Kask, Ellen Vene, Robert Nikolajev, Lill Slim ja Haigla Peo trio.

Mägede Hääl on teist aastat Kohtla-Nõmmel Eesti kaevandusmuuseumi aladel toimuv kultuurifestival, kus esineb tänavu kahel päeval üle 40 live-artisti ning DJ, pannakse püsti kinosaal ja korraldatakse ekskursioone Ida-Virumaa eksootilistesse paikadesse.

Festivali info ja piletimüük: www.magedehaal.ee. Kahepäeva pilet festivalile maksab eelmüügis 30 eurot.