Nimistu tipust leiame me Venemaa jäähokimängija Aleksandr Ovetškini. Alates 2005. aastast mängiv Ovetškin NHL-i klubis Washington Capitals ning Forbesi andmete kohaselt on tema sissetulekuks tervelt 14 miljonit dollarit.

Sportlase kannul on aga Venemaa kõige paremini tasustatav muusik Filipp Kirkorov, kes möödunud aastal pistis taskusse 7,4 miljonit dollarit. See ei peaks tulema mingisuguse üllatusena, sest Kirkorov on viimased kaks aastat tuuritanud ringi grandioosse sõuga “Я"(“Mina”), mille kontsertide piletid kaovad lettidelt kibekiirelt. Mehe pangaarvele tiksuvad lisaks ka mitmete megahittide autoritasud, seal hulgas 2016. aastal valminud Sergei Lazarevi eurolugu “You Are The Only One”, mis on jätkuvalt populaarne.

Räppar Timati, kes jäi aastal 2012 Venemaa eurolauluvõistluse finaalis kolmandaks, teenis möödunud aastal 6,6 miljonit dollarit. Staari taskutesse ei voola raha aga ainult muusikat viljeledes — Timatil on oma bränd nimega Black Star, mille alla kuulub ka väga edukas plaadifirma.

Eurovõitja Dima Bilan teenis Timatist mõned tuhanded vähem, jõudes 6 miljoniga Forbesi nimekirja viiendale kohale. Kahtlemata mängisid mehe pangakonto kosmumises rolli tema viimaste singlite ilmumine, mida saatis möödunud aastal tohutu menu.

Euroloo “A Million Voices” kaunitar Polina Gagagarina teenis tagasihoidlikud 1,9 miljonit dollarit, ent sellest piisas jõudmaks nimekirjas 22. kohale. Polinast vaid kolm kohta eespool asetseb rikkurite TOP-i püsiliige Maria Šarapova. Venemaa tennise esinumber jäi möödunud aastal vahele dopingu kasutamisega, mistõttu kahanesid tema tulud ja reputatsioon drastiliselt.

Sergei Lazarev teenis möödunud aastal varasemast veidi vähem — kui pärast Eurovisionil osalemist kogunes tema pangaarvele 1,3 miljonit dollarit, siis nüüd on see summa miljoni peal. Forbesi rikaste nimistus paikneb ta 31. kohal.

Poptriol Serebro läheb ka üpris hästi. Nii Katja, Olga kui ka Polina said mullu endale taskusse panna 800 000 dollarit.

Alla Pugatšova pere püherdab samuti rannahunniku otsas. Lauljanna abikaasa Maksim Galkin teenis 4,8 miljonit ja tema tütar Kristina Orbakaite suunas voolas 1,4 miljonit dollarit.