Harimao Lee on fotograaf ja inimene, kelle elus mängib sotsiaalmeedia äärmiselt olulist rolli: tal on üle 128 000 jälgija. Mõned nimetaksid teda Instagrami-staariks, teised aga ütleksid, et ta on social media influencer ehk inimene, kellel on palju ustavaid jälgijaid ja kes saavad mõjutatud sotsiaalmeedia-staari otsustest.

Fotol on näha, kuidas Harimao Lee reisib Cathay Pacific lennufirma vahendusel äriklassis Hong Kongist Roomasse. Jätmaks oma jälgijatele lennureisist äärmiselt glamuurse mulje, otsustas Harimao Lee lavastada Instagrami-väärilise foto jaoks enda ümbrust. Nagu fotolt on näha, pingutas naine asjaga üle, sest ilmselgelt ei sõida keegi kuskile nii, et ta on kaetud jõulutuledega.

Paljudes inimestes tekitas foto aga pahameelt. Foto alla kirjutati erinevaid kommentaare, milles toodi esile peamiselt tõsiasi, et kogu asi näeb nii võlts välja. On loomulik, et inimesed soovivad enda ümbruse foto jaoks pisut kaunimaks luua, kuid asjaga ei maksa ka üle pingutada. Vähemasti nii usuvad mitmed, kes on avaldatud foto suhtes arvamust.

Seoses eelmise fotoga võib väita, et Harimaole ilmselt jõulutuled meeldivad, sest vaadates tema teisi Instagrami-fotosid, leidub näiteks selline:

Allikas: mirror.co.uk