Simpel-kaardi reklaamitüdruku PIRET AAVA karjäär liigub pärast maagilist büstikosumist vormelikiirusel ülesmäge — ja mitte ainult Eestis.

Aavale (22) jääb Eesti modelliturg üha kitsamaks. Läinud aastal ka erootikaajakirja Playboy aktimodellina tuntust võitnud Piretile avaneb nüüd juba tõelises metropolis, New Yorgis üks ahvatlevaid võimalusi pakkuv uks teise järel.

Aava asus hiljaaegu tööle New Yorgi maineka restorani Nello’s administraatorina. Pilkupüüdva blondiini ülesandeks on restorani uksel külalisi tervitada ning neid sooja naeratuse saatel lauda juhatada.

«Nello’s on New Yorgi kalleimaid restorane,» räägib üks metropoli eluga hästi kursis olev väliseestlane. «Seal teenindav personal ei ela sugugi halvasti, 1000 dollarit (u 14 000 kr — toim) tipsi ehk jootraha pole väiksemategi arvete puhul mingi haruldus.»

Pireti uut tööd ning ka läbilööki modellinduses ei saa kriipsuvõrdki samastada ilmamainega eesti soost modelli Carmen Kassi eduga. Ent siiski — üks asi viib teiseni. Nello’s on nii mõnegi Hollywoodi filmitähe, produtsendi ning paljude teiste meelelahutustööstuse võtmekujude meelispaik. Pireti võimalus uues ametis tekkivate tutvuste tõttu modellindustaevasse tõusta pole sugugi väike. Seda enam, et üht-teist ilurindel saavutatut — kas või Playboy fotosessioon — on Aaval juba ka ette näidata.
Eestis pälvis Piret Aava paar kuud tagasi kõrgendatud tähelepanu, kuna astus Simpeli uues telereklaamis üles tunduvalt vormikama rinnapartiiga kui varem. Kuigi vahe on märgatav, jättis Piret iluoperatsiooni võimaliku toimumise enda teada.