Tätoveeritud kihlasõrmused

Piret ja Kallervo kohtusid 2006. aastal, kui Kallervo bänd Slide Fifty toona megastaari staatuses Vanilla Ninjat soojendama pidi. Piret on ajakirjandusele rääkinud, et tunded ei lahvatanud kohe ning kulus pool aastat, enne kui armuti.

2007. aasta jõulude paiku paarike kihlus ning pühendumise märgiks tätoveeriti "kihlasõrmused" kehale. Kallervo "sõrmus" on tätoveeritud tema käsivarrele, Pireti tätoveering asub aga kuklal.

"See, kuidas Kalle abieluettepaneku tegi, on suur saladus, mida teame vaid meie kaks. Kalle kutsus mind tema jaoks väga olulisse kohta. Arvasin, et lähme sinna niisama. Kõik oli niivõrd liigutav, et hakkasin nutma ja ütlesin «jah»," on Piret abieluettepanekust rääkinud.

Neli aastat möödus aga kiirelt ning Pireti ja Kallervo pulmi ei tulnud ega tulnud.

Suhtesse lõi mõra Pireti uus silmarõõm?

Juba sel suvel hakkasid liikuma kuulujutud, et Piret on oma südamesse lasknud hoopis teise nägusa muusiku, ansamblites Shelton San ja Zahiir mängiva Valter Nõmme. Kuigi kindlaid kinnitusi suhtele ei tulnud, oli ilmselt Kallervo ja Pireti suhe sel ajal mõranemas.

Sel nädalavahetusel märkiski Kallervo Facebookis oma suhtestaatuseks "vallaline".Kuigi veel üle-eelmisel reedel toimunud R2 Aastahiti galale saabus paar koos, oldi sel ajal juba tegelikult lahus. "Tegelikult olime lahus juba natuke enne aastahiti galat, aga otsustasime sinna siiski koos minna," selgitas Kallervo Õhtulehele. "Olime ju viis ja pool aastat nonstop koos."

Vaata pilte Piretist ja Kallervost läbi aastate!