BRAD PITTi ja JENNIFER ANISTONi uues kodus sai just korda lastetuba… Teisisõnu, Hollywoodi kuldne paar on valmis pisipere tulekuks!

Brad Pitti (40) ja Jennifer Anistoni (35) järelkasvu on kaua oodatud. Nüüd võib unistus lõpuks teoks saada: Jenniferi kümme aastat rakkes hoidnud «Sõbrad» on läbi ja Brad tahab «elu veidi vabamalt võtta». Mõlemal on järjest tulemas filme, mille nahka on läinud viimased aastad.

Uues filmis Along Came Polly («Probleemid Pollyga») kehastab Jennifer vabameelset naist, kes õpetab konservatiivsele mehele (Ben Stiller), kuidas tulla eluga toime pärast lahkuminekut. Jennifer tunnistab, et tal on Pollyga midagi ühist: «Me mõlemad räägime liiga palju. Küsige või minu mehelt, ta ütleb kindlasti: «Jennifer räägib liiga palju.» Meil Pollyga on hirm ennast siduda, aga minu puhul ei puuduta see suhteid, vaid plaane. Ma eelistan plaanide tegemise asemel endale võimalusi tekitada.»

Sekeldused majaga

Suuri plaane on Jennifer sellegipoolest teinud, näiteks loonud koos Bradiga kodu. Nende Beverly Hillsi häärberi valmimisele kulus rohkem kui aasta. «Mööblit peame veel hankima, aga muidu oleme sees,» rõõmustab Jennifer.

«Ühe toa tegime lastetoaks ja ma üllatasin paljusid inimesi sellega, et värvisin selle roheliseks,» ütleb Brad. «Tõsi, roheline pole just parim lastetoavärv, aga mulle igatahes tulemus meeldib.»

Brad on perfektsionist, seetõttu viibis ta kogu aeg renoveerimistööde juures. «Kui asi ei kuku välja nii, nagu tahad, saad sa süüdistada ainult iseennast,» õpetab ta. «Pead olema valmis tähtaegu edasi lükkama. Mina lasin puidust köögipõranda ümber teha. Teadsin täpselt, millisena ma seda ette kujutan, ja kuna lõpptulemust nähes ei olnud ma sellega rahul, lasin põranda üles võtta ja kõik uuesti teha.»

Läbi raskuste tähtede poole

Bradi uue filmi Troy («Trooja») võtted toimusid Maltal. «See oli suurepärane, sest see on nii ilus saar,» sõnab Brad. Kuid kõik polnud ainult lust ja lillepidu. «Pidin olema heas vormis, sest selles on imekspandavaid võitlusstseene. Olen kindel, et filmil läheb hästi. Ma väga loodan seda, sest tööd sai ikka kõvasti tehtud.»

Jenniferi tulevikuplaanidesse kuuluvad beebid ja filmikarjäär. Telega tahab kaunitar nüüd lõplikult hüvasti jätta. «Asi pole selles, et ma tahaksin telest ära. Ma lihtsalt ei tea, mida pärast «Sõpru» edasi teha,» ütleb ta.

Mida tahes Jennifer ka ei teeks, kuidagi peab see tema sõnul olema seotud komöödiaga. «Komöödia on minule alati olnud ellujäämistehnika,» räägib ta. «Mu vanemad tülitsesid pidevalt. Kui suutsid nad naerma ajada, lõi see alati toa valgeks.»

Ka koolis oli Jennifer naljahammas. «Mind saadeti selle pärast pidevalt ukse taha,» meenub talle.

Brad Pittist oleks aga äärepealt saanud ajakirjanik või reklaamiagent. «Mu vanemad lootsid, et hakkan õppima ajakirjandust. Mina otsustasin ikkagi näitlemist proovida,» räägib ta.

Bradi üks esimesi töid oli hiigeltibuks maskeerumine ja inimeste restorani meelitamine. «See oli lõbus, uskuge või mitte,» vannutab ta. «Ja mulle üksnes ei makstud selle eest, ma sain selles restoranis ka süüa.»

Brad väidab, et ta ei saanud üleöö kuulsaks: rolle tuli küll aina juurde, kuid need olid väikesed. Pöördepunkt saabus menufilmiga «Thelma ja Louise». See tegi Bradist superstaari.

Kuulsuse rõõmud

Jennifer poleks iial uskunud, et seriaal «Sõbrad» talle nii palju kuulsust toob. «See on nii imelik,» leiab ta. Brad suhtub kuulsusesse rahulikult: «Sellega harjub, kuigi üllatusi tuleb ette kogu aeg. Mul pole autogrammide andmise ja fotodel poseerimise vastu midagi. Olen ise filmifänn, nii et ma mõistan, mis see tähendab. Püüan anda oma parima.»

Jennifer teab, et tema tee võtab nüüd uue suuna. «Eks mu ellu tekib suur auk, aga kui vähegi veab, peaks elu pärast «Sõpru» ikka edasi minema,» loodab ta.

Uude ellu peaksid kuuluma ka lapsed. «See on tõesti meie järgmine samm ja ma olen väga põnevil. See oli ju «Sõprade» pärast nii — ma tõesti tahtsin, et see peatükk enne laste sündi läbi saaks,» räägib Jennifer. Karjääri ja pereelu tasakaalustamise pärast ta ei muretse: «Mul on nii palju sõbrannasid, kes saavad mõlemaga hakkama. Ma püüan lihtsalt vähem töötada.»

Brad usub, et tal on filmimaailmas veel palju ära teha. Lõppude lõpuks on ta ju kaamera ette sündinud. Kaamera armastab Bradi ja Jenniferi, seega pääsu ei ole.