"Eesti Politsei sai ta kätte. Ta on jälle vanglas ja 100% oma koha välja teeninud. Andrus Elbing a.k.a Beebilõust ärkas eelmise laupäeva hommikul üles, läks iseendaga konflikti ja vihastas," jätkab kirjutis plaadifirma veebilehel.

"Protesti märgiks manustas kõiki mürke, mida meil väikestes kilekottides ja 0,75 liitristes pudelites saada on. Vandus kättemaksu. Võttis kaabu ja oma “mõõga”, lootes sitast läbi raiuda ning marssis Koplis bussi peale. Kõik, mis juhtus hiljem, on tänaseks kõigile teada: Lõust pani toime kuriteo! Tema eesmärgiks oli lõpetada vanglas, sest tal sai kõrini. Kõike oli üheks momendiks liiga palju.

Eelmisel nädalal arutasime omavahel kuidas paremini digitaalselt välja anda Beebilõusta kolm albumit – “32 Kuupi”, “Valge Lipp” & “Must Lipp”. Otsustasime, et rahvas saab ise valida, kas maksab albumi eest ühe euro, kaks või kümme tuhat. Mõtlesime plaane, kuidas seda aktsiooni reklaamida. Beebilõust tegi laupäeval promo meie eest ära. Meile ei meeldi see, kui meie eest kogu töö ära tehakse. Esimesel võimalusel räägime selle asja siseringis selgeks ning oleme brutaalselt ausad. Peame veidi veel ootama. Seniks soovime Teile head maksmist, tõmbamist, kuulamist ja nautimist.

Ärge nähtut kodus järgi tehke, nagu tuntud telesaateski alati korrutati. Võib sitasti lõppeda. Kõikidel ei pruugi nii tugev süda olla, kui üleeile Reporteri saates avalikustatud turvakaamera salvestise kolmel peaosalisel. Kokkuvõtteks on jäljendamine näotu ja karistatav nagu Beebilõusta tegu," lõpetab plaadifirma selgitused.