Me kõik elame siiski samal planeedil (kuniks kosmosekruiise või tuusikuid teistele planeetidele pole veel massiliselt pakkuma hakatud) ja Publik pakub sulle nimekirja kuumimatest sihtkohtadest, kus kuulsused puhata eelistavad. Sisse on sattunud ka mõned üllatused!

Hawaii

Seda kohta me üllatuse all silmas ei pidanud. Küll aga teame, et Katy Perry, Rihanna, Britney Spears, Will Smith ja Cameron Diaz reisivad sinna pidevalt. Mõni on soetanud lausa suvekodu!

Tokyo

Jaapani ulmelist kultuuri armastavad kõik. Lisaks toimub seal koguaeg erinevaid kontserte ja promoüritusi filmidele, seriaalidele ja muule säärasele, millega kuulsused päevast-päeva seotud on. Mitte just kõige rahulikum puhkusepaik, aga ega Lady Gaga ilmselt seda otsigi.

New York

Pärast telesarja "Seks ja linn" on New York reisisihina ilmselt hüppelise kasvu läbi teinud. Eriti popp on kuulsuse hulgas Bedford, kus puhkavad tihtipeale Glenn Close, Martha Stewart ja Blake Lively.

Charleston

Lõuna-Carolinas paikev Charleston küll esimesena ette ei tule, kuid statistika põhjal on see reisijate üks lemmikkohti. Väidetavalt on seal vingelt arenenud hotellide süsteem ja palju põnevaid kohti, mida külastada.

New Orleans

Kui tahad Angelina Jolie ja Brad Pitti järele luurata, siis sõida Louisianasse. Legendaarses New Orleansis saad nautida mitmekesist musakultuuri ja paljugi muud.

Punta de Mita

Nagu nimigi vihjab, siis on tegu Mehhikos paikneva asulaga. Lady Gaga oli esimene, kes sinna rändas ja talle järgnesid terved hordid, kellest Charlie Sheen ja Kristen Dunst on vaid mõned. Ja miks? Aga sellepärast, et röögatute hindadega ostad sa endale kaunid rannad ja täieliku privaatsuse.

Toronto

Ameeriklased teevad küll tihtipeale kanadalaste üle nalja, kuid Toronto üle nalja heita ei maksa, muidu tulevad selle linna megafännid Rachel McAdams ja Ryan Gosling lihtsalt kallale.

Vancouver

Ja veelgi rohkem Kanadat...samad põhjused, samad kuulsused. Rahulik, vaikne, ilus, karge. Pluss see linn on hääletatud viie maailma parima linna hulka, kus elada.

Côte d’Azur

Hakkaski juba külmaks kiskuma ning rannaliiva ei paistnud kuskilt. Aeg Briget Bardot' eeskujul varbad helesinise ranniku tulisesse liiva suruda. Alates maagilistest viiekümnendatest pole see koht oma võlu kaotanud ning printsess Diana ja tema silmarõõm Dodi veetsid oma viimased õnnelikud puhkehetked justnimelt seal.

Dubrovnik

Ohoo! Kes oleks arvanud, et Euroopa riikidest meelitab kuulsusi odav ja kaunis Horvaatia. Tom Cruise ja Katie Holmes ning Beyoncé olid esimesed ning muide, nad nimetati ka linna aukodanikeks.