Conchita lõpetas oma meeletult töise, kuid eduka aasta uue kauamängivaga ning tema fännid on alati tema kõrval olnud nii Pariisist Sydneyni kui ka Los Angelesest Londonini. Conhita esines Life Ball 2015 heategevusüritusel ja ka Viinis toimunud Eurovisionil, olles ühtlasi üheks sealsetest saatejuhtidest. Lisaks jõudsis ta esitleda oma uusi hitte "Firestorm" ja "You Are Unstoppable".

21. mail 2015 saavutas Conchita oma debüütalbumiga "Conchita" plaatina müügitaseme. Conchita oli Viinis pressikonverentsil, kui Dietmar Lienbacher (piirkonnajuht Sony Music Austria) andis talle üllatuseks auhinna üle. Conchita album sisenes Austria müügitabelitesse kohe 1. kohale. Lisaks Austriale on album tipus veel paljudes riikides, olles iTunes`i TOP10 tabelis lausa 12 riigis.

Conchita sõnum oma fänndidele on: “Minu fännid on tõeliselt ära teeninud nime "Unstoppables" (tõlkes peatamatud toim.) mitte ainult sellepärast, et minu album müüs paari päevaga plaatina taseme, vaid sisenes ka müügitabelitesse esimese kohana. Ma olen sõnatu ja soovin kõiki tänada!"

Dietmar Lienbacher: "Meil on Conchita üle hea meel ja me soovime teda tänada sellise suure edu eest. Ainult väljapaistvad artistid ja persoonid suudavad müüa plaatina taseme sellise lühikese ajaga’.

Vaata Viinis toimunud pressikonverentsi siit: