Usutluses ajakirjale Vanity Fair teatas aprillis 75-aastaseks saav Hefner, et tema 1960-ndail avaldunud grupiseksihuvide ja praeguse elu erinevus seisneb selles, et tal on nüüd oma sõbrataridega “püsisuhe”.

“Me teeme koos igasuguseid imetoredaid asju. Me käime Disneylandis, kinos ja klubides ja oleme alati tähelepanu keskpunktis, mis ja kus ka ei toimuks,” seletas end seksuaalrevolutsiooni vanaisaks pidav Hefner.

Tänu potentsiravimi Viagra väikesele abile on Hefner oma 19-28-aastaste seltsiliste Tiffany, Stephanie, Cathi, Katie, Buffy, Tina ja Reginaga peaaegu igal ööl koos.

“Kes kui palju ja millist tähelepanu saab, sõltub juba tüdrukust,” teatas Hefner, keeldudes üksikasjadesse laskumast. “Tahan ainult öelda, et see on liiga hea, et tõsi olla — isegi parem kui inimesed arvata oskavad.”

Seitsmiku liikme Cathi O’Malley sõnul kulgeb päevane elu Playboy Mansionis aga “nagu vanaema majas”.

Hefneri eelmised sõbratarid, kelle hulgas olid ühemunakaksikud Sandy ja Mandy, kolisid välja mullu augustis. Neliku ajajärgule eelnes Hefneri lahutus oma teisest naisest Kimberly Conrad Hefnerist, kellega ta oli abiellunud 1989. aastal. Neli aastat enne seda oli Hefneril rabandus ja näis, et tema polügaamia-ajad on lõplikult läbi.

Kimberly Hefner koos kahe pojaga elab nüüd naabermajas ja peab eksabikaasa peale viha, kuna see lastest ei hooli.

Playboy asutaja tunnistab ka ise, et isaroll pole tema tugevaim.

“Lapsevanemaks olemine pole minu jaoks loomulik, nagu see polnud ka minu vanemate jaoks. Ma arvan, et see on pärilik,” seletab ta usutluses.