JULIA ROBERTSi järjekindlus kandis vilja — näitlejatar abiellus mehega, kelle ta eksnaise käest välja ostis.

Korduvalt altari eest plehku pannud Julia Roberts (34), filmi «Põgenev pruut» peaosatäitja, loobus iseseisvusest iseseisvuspäeval, 4. juulil. Õigemini ööl vastu iseseisvuspäeva — Roberts ja filmioperaator Danny Moder (33) laulatati näitlejatari Taoses asuvas rantšos New Mexicos kesköötunnil. Ebatavalise aja valis paar selleks, et paparazzodele ninanipsu mängida — pimedas on teatavasti pilti raskem kätte saada.
«Julia Roberts ja Danny Moder abiellusid keskööl New Mexicos sõprade ja sugulaste juuresolekul,» kinnitab Robertsi esindaja. Paar päeva varem oli ta aga igasuguseid pulmakuuldusi kategooriliselt eitanud. Paraku reetis armunute plaani Julia 40 aakril laiuva rantšo territooriumile kerkinud valge telk.

Kutsutute seas olid näitlejad Bruce Willis, George Clooney, Jennifer Aniston ja Brad Pitt ning rezhissöör Steven Söderbergh. Pulmakutsetele märkis Julia, et toimub tema iga-aastane iseseisvuspäeva grillipidu, kuhu külalised peaksid tulema valgetes rõivastes. Pruutpaar ise otsustas traditsioone eirata — Julia kõndis altari ette kahvaturoosas kleidis, peigmees kandis punast kortsusärki.

Abiellumine iseseisvuspäeval oli tegelikult Moderi idee — sellega andis mees märku, et on nüüd  eksabikaasa Verast lõplikult vabanenud. Moderi abielu Vera Stein-bergiga kestis viis aastat ja katkes möödunud suvel, kui Moder tutvus Robertsiga. Kuulujutt rääkis, et
Julia maksis Verale lahutuse eest mitusada tuhat dollarit.
Ka Juliale on see teine abielu. 1995. aastal lahutas ta 21 kuud kestnud liidu kantrilaulja Lyle Lovettiga.

Kogub näitlejaid
Robertsi altari ette meelitamine oli tegelikult kangelastegu — enamik näitlejatari kallimaid pole sellega hakkama saanud. 1988. aastal pani Julia leivad ühte kappi näitleja Liam Neesoniga. Kaks aastat hiljem vahetas ta Neesoni näitleja Dylan McDermotti vastu ning oli temaga isegi põgusalt kihlatud.

1991. aastal oleks Julia peaaegu abiellunud. Päev enne laulatust pani ta näitleja Kiefer Sutherlandi käest siiski plehku ning leidis end kohemaid näitleja Jason Patricu embusest. Pärast lahutust on Julia elanud koos näitlejate Daniel Day-Lewise, Matthew Perry ja Benjamin Brattiga.