Pole parata – mida suurem bänd, seda suurem on oht, et ühel hetkel keegi oma teed läheb! Nii on juhtunud iga poiste- ja tüdrukutepundiga ja erandiks pole ka Põhja-Tallinn. Kui esimene linnuke oli lauljanna Maia Vahtramäe, kes lahkus läinud aasta kevadel, siis suve lõpu seisuga on kollektiivi jätnud ka bändi selgroog, laulja Risto Vürst (25) esinejanimega Fate.

Jaanus Saks (28) Põhja-Tallinnast kinnitab aga, et intriigi ei tasu siit otsida: «Meie oleme omavahel sõbrad olnud juba kümme aastat ja sõbrasuhteid see ei muuda. Muidugi ei ole ükski lahkuminek positiivne, kuid Põhja-Tallinn läheb samamoodi edasi, uusi liikmeid me ei otsi ja ette lubatud projektid viime koos lõpuni.»
Risto kinnitab bändikaaslase sõnu. «See otsus tuli pärast pikka, suve läbi kestnud kaalumist. Otsustasin, et pean oma tegemistega jätkama, lahku läksime sõpradena.»
Risto ei täpsusta, mis nüüd tema Põhja-Tallinnast vabanenud aja hõivab, kuid tema vihjest võib aimata, et muusikaradadel ta jätkab. Kas nüüd võivad uuesti ristuda ka Maia ja Risto teed? Aasta eest ütles Maia Kroonikale, et ainuke inimene, kellega ta Põhja-Tallinnast pärast lahkumist edasi suhtles, oli just Risto...