Menubändi liikmena oled ühtviisi nõutud nii laval ja fännide – kui ka sõjaväe poolt! Esimese hooga peeti kaitseväe mundrit ansambli Põhja-Tallinn ühe räppari Kenny ehk Kenneth Rüütli (23) seljas esinemiskostüümiks, millega ta ilmus Eesti Muusikaauhindade galale (pildil), kuid seda see ei olnud. Kenny teenib alates oktoobrist aega kaitseväes, kust sai Nokia Kontserdimaja muusikaauhindade galal esinemiseks linnaloa.

Üritusele saabuski noormees, kes polnud oma bändikaaslasi kuu aega näinud, mundris ja lahkus vara. Kenny bändikaaslane Mark Eric Kammiste (22) tunnistab, et bänd tunneb sõbrast puudust. «Loomulikult on bänd terviklik ja me tunnetame, kui üks liige on puudu,» seletab Mark Eric. «Aga sellevõrra saame ka oma tegemisi hetkel rahulikumalt võtta – eelmine aasta oli palju tööd, sügisel tuli plaat ja esinemisi oli rohkelt. Nüüd on hingamise ja mõtetekogumise aeg.»
Põhja-Tallinna esinemistele on Kenny jõudnud ka sõjaväest, ja seda ikka linnalubade arvelt. Mark Ericu sõnul on nad teinud paar ülesastumist ka ilma Kennyta – lood on olnud lihtsalt poisi riimide võrra lühemad. «Tundub, et Kenny on seal rahul, aga kord on karm ja selge, EMA galalt pidi ta kindlal ajal ära minema ja peole ta meiega tulla ei saanud,» tõdeb Kammiste. Kenny vabaneb sõjaväest suve hakul, just siis, kui käivitub kontsertide ja festivalide hooaeg.