Kiire pulm

Täna täpselt viis aastat tagasi abiellunud paari tseremoonia on arvatavasti üks kiiremaid, mida Hollywoodi seni on näinud. 96 külalise ees altari ette kõndinud paari elu tähtsaim hetk kestis vaid 15 minutit, siis saadeti kutsutud inimesed kokteiline nautima.

Kaua nad siis kihlatud olid?

Kuigi Diaz ja Madden olid suhtes vaid seitse kuud enne, kui nad juba kihlusid, siis on palju kõmu tekitanud just segadus selle ümber, et millal mees siis tegelikult ühele põlvele laskus.

Väidetavalt kestis nende kihlus vaid 17 päeva enne, kui nad juba altari ette tõttasid. Sellise kuulujutu on ümber lükanud Diaz, kes väidab, et nad olid kihlatud ikkagi kolm kuud.

Piinlikud eksid

Diaz ja Madden on mõlemad olnud Hollywoodis juba kaks aastakümmet ning seetõttu on neil ka mitmed staaridest eksid, kellega suhtes olemist nad parema meelega arvatavasti ära unustaksid.

Diaze eskide hulka kuuluvad lauljad Justin Timberlake ja Jared Leto ning näitleja Matt Dillon. Samuti on ta olnud koos ka Jennifer Lopeze praeguse elukaaslase, pesapallur Alex Rodriguezega.

Kuid Maddeni käe kõrval on olnud sellised kaunitarid nagu Playboy jänku Holly Madison ja rokkariga isegi Eestisse reisinud Paris Hilton. Ta oli kihlatud ka näitleja Sophie Monkiga ja väidetavalt oli tal lühike suhe ka Miley Cyrusega.

Salajane rasedus

47-aastane Diaz ja 40-aastane Madden teatasid reedel, et nende perre on sündinud tütar Raddix. "Head uut aastat perekond Maddensite poolt! Oleme nii õnnelikud, õnnistatud ja tänulikud uue kümnendi alguse eest ja teatame, et meie perre sündis tütar Raddix Madden," seisab paari postituses.

Kuid kurioosseks teeb asja see, et Diaz jäi alles novembris paparatsokaamerate ette ning siis polnud rasedusest märkigi. Võib oletada, et ilmselt saadi laps surrogaatema abil või lapsendati.

Ootamatu pensionipõlv

Arvatavasti on agaramad filmisõbrad märganud, et Diaz pole viimastel aastatel üheski projektis kaasa teinud. Nimelt teatas naine 2016. aastal, et ta ongi pensionil ning ta soovib koduperenaiseks hakata.

Cameroni sõbranna Selma Blair sõnas 2018. aastal meediale, et staar on otsustanud filmikarjäärist loobuda. "Ta ei pea enam filme tegema ja tal on väga hea elu. Ma ei kujuta ette, mis teda ekraanile naasma veenaks," rääkis Blair.

Sama kinnitas ka üks Cameronile lähedal seisev isik, kes sõnas anonüümselt ühele Briti väljaandele, et naine ei ole uutest projektidest huvitaud.