Võistluses 2. positsioonil asuva Kertu Jukkumi vietnamlasest rivaal Hoang L Giang asus levitama kuuldusi, justkui oleks naise rohke häältesaagi taga meie riigi valitsus. Samas parastas mees, et Eesti rahvaarv on võrreldes Vietnami omaga liiga väike ja 1,3 miljonit inimest eestlannale võitu ei too. “Paistab, et see väike võistlus on muutunud tuliseks rahvuste vaheliseks mõõduvõtmiseks,” imestas Kertu Jukkum.

Pahameel eestlaste vastu on laienenud ning ohus on ka Soome alt kandideeriva eestlase esikoht. Praeguseks hetkeks juba ulmelise häältesaagi saanud vietnamlane on üles kutsunud oma kaasmaalasi hääletama ka Soome teisel kohal olija poolt, et kukutada praegu veel esikohta hoidev Ketter Michelle.

Vietnamlase viimases postituses on kirjas, et tema ise on kaitstud ning oma hääl tuleks anda hoopis neile, kes teda ennast ei mõjuta. “Palun minge hääletage teiste võistlejate poolt, näitame kõikidele vietnamlased abivalmidust. See on teie võimalus jätta maailmale hea mulje vietnamlastest," kirjutab Hoang L Giang. Postituse lõppu on lisatud võistlejate nimed ja lingid, kelle poolt ta soovitab hääletada. Nende hulgas on ka eestlanna 2. kohal olev konkurent. Selgelt on tunda, et see avaldab mõju tulemustele — eestlanna edumaa jätkuvalt vähenemas.

Võistlus jõuab lõpusirgele täna kell 11.00. Hääle eestlanna poolt saab anda SIIN!