74-aastane Peters on vähem kui kolm nädalat peale Andersonist lahutamist uuesti kihlatud Julia Bernheimiga, vahendab Fox News.

Bernheim, kes teenib väidetavalt leiba näitlemisega ning on tuntud ka nimega Julia Faye West, ei ole sündmust ise avalikult veel kommenteerinud. Ka Petersi esindajad pole küsimustele vastanud, kuid jutud hakkasid liikuma, kui paar ühiselt NASDAQ Closing Bell tseremoonial käis.

Peters oli Westiga juba varem suhtes, kuid jättis naise maha, et Andersoniga abielluda. Väidetavalt oli just Anderson see, kes mehele ettepaneku tegi ning abiellu survestama hakkas.

Andersoni ja Petersi abielu kestis vaid 12 päeva, mille vältel Peters vaid naise 200 000 dollarini ulatuvad võlad ära maksis ja siis maha jäeti. Seda, kumb kooselu tegelikult lõpetas, pole veel kindlalt teada. Kummalgi osapoolel on erinev seisukoht.

Peters on ka varem tunnistanud, et oli enne Andersoniga abiellumist juba kihlatud, kuid hülgas oma toonase naise, et hoopis ammu ihaldatud staariga abielluda. Näib, et endine kallim on Petersile tema kõrvlehüppe andestanud.