Veel üks kinnitus sellele, et politsei hoiab kätt pulsil! Luuletaja ja räppar Andrus Elbing, kes on tuntud lavanimega Beebilõust, sõitis läinud nädalal täiesti sodiks oma Audi, millest ta postitas Facebooki ka mõned pildid. Kurioosne on see, et piltide järgi on sõiduk nii kortsus, et kokkupõrge pidi olema ränk, aga – politseid, nagu selgub, välja ei kutsutudki! 

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul ei jäänud korrakaitsjatele mehe värske avarii märkamata ja seda kontrolliti niipea, kui info sellest levis. Üllatav, aga ametlikku teadet politsei avarii kohta ei saanudki. «Kui liiklusõnnetuses pole kannatanuid, siis asjaosalised ei ole kohustatud politseid avariist teavitama. See on kindlustusjuhtum,» sõnab Uldrich.

Päev pärast sodiks sõidetud auto piltide postitamist üllatas Beebilõust oma fänne Facebookis uue edeva pildiga endast ja taustal voodis lebavast poolpaljast neiust, tõestades, et mingi ime läbi ta tõesti ei saanud raskes avariis vigastada. Mis täpsemalt juhtus, jääb lõpuni vaid Beebilõusta teada. Ta teatab reipalt ja heatujuliselt vaid nii palju: «Minuga on kõik korras! Avariisid juhtub kõigiga ja teed on ka juba libedad. Rohkem midagi ei lisa!»

Räppari musta värvi masin, mida ta nimetas Löustmobiiliks, lõi laineid juba suvel, kui ta kleepis selle politseivärvidesse . Otse loomulikult oli Beebilõustal, kelle kontol on hunnik vargusi, rööv, jõhker peksmine ja politseiniku ründamine, taas korrakaitsjatega selgitamist ja ta ei saanud valge-siniseks tuunitud autoga kaua ringi sõita. Nüüdseks on ka Löustmobiilil viimne teekond tehtud, ent küllap ta elab edasi mõnes Beebilõusta räpiloos...

Jaga
Kommentaarid