"Justini mobiil, mille abil siis mina politseinikuga rääkida üritasin ("Palun lubage tal ikka koju sõita ja homme läheb ATK-sse vahetust uurima...) sai tühjaks. Proovisin helistada politsei infosse, et saada KARL ESSI nimelise patrullpolitseiniku numbrit (olin jutuajamise käigus ta nime küsinud), aga nad ei väljasta numbreid," kirjutas ahastuses Epp Petrone.

Epp Petrone, kes viibis sel ajal kahe väikese lapsega kodus, ei saanud kuidagi abikaasale abiks minna. Ta kirjutas Facebookis: "Ma ei oskagi hetkel mitte midagi teha. Kindlasti pole ka meie FB sõprade hulgas keegi kell kolm öösel üleval ja Mäol elamas, et saaks Justinit aidata. Mina olen kodus kahe väikese lapsega ja katsun siis mitte närvitseda ja elu võtta... loona. "Minu Eesti 3", kas lõpupeatükk?"

"Nii, USA julilubadega ei tohiks välismaalane vist PÄEVAGI sõita? Loen ikka seda integratsiooni sihtasutuse lehekülge: 3. Kui aga juhiload on välja antud riigis, mis ei ole vastavate konventsioonidega ühinenud (näiteks Ameerika Ühendriigid, Austraalia, Türgi Vabariik), siis tuleb taotlejal minna Eestis autokooli ning seejärel edukalt sooritada liiklusteooria- ja sõidueksamid," vahendas Petrone.

Epp lisas hiljem Facebooki, et abikaasa jõudis jõudis koju: "Justin just jõudis koju, ta lahkus tee äärest korraldusest hoolimata."

Uudis on täiendamisel...