1. Minnie Driver ei avalikustanud kaua aega, kes on tema poja Henry isa. Lõpuks tunnistas ta, et tegemist oli ühe tema telesarja "The Riches" stsenarist. Kuigi nad ei ole paar, on isal-pojal kuuldavasti tekkinud lähedane suhe.

2. Liv Tyler ei teadnud kuni kaheksa aasta vanuseni, et tema iidol, Aerosmithi laulja Steven Tyler võiks olla tema isa - tüdrukul oli isegi mehe poster seina peal. Ilmselt olid väikese Livi muusikalised mõjutused suuresti pärit modellist emalt, kes oli mingil hetkel samuti väga suur Tyleri-fänn… Näitlejanna Liv, ta isa ja õed said väga lähedaseks ning on seda siiani.

3. Hugh Grantil on õnnestunud ilma abiellumata suuta kahe erineva naisega kolm last saada, kellest esimene on nüüdseks 2 ja poole ning teised pisut suuremad kui 1-aastased. Mõlemad naised elavad Granti ostetud luksuskodudes tema enda Londoni kodu naabruses. Elu on lill!

4. 45-aastasel Benicio Del Torol on laps Rod Stewarti tütre Kim Stewartiga, kellega ta pole kunagi ametlikult paar olnud. Laps sündis arvatavalt üheöösuhtest, kuid lapse kasvatamisel on nad jäänud headeks sõpradeks ning käivad siiani koos puhkamas.

5. Hittbändi Spice Girls tumedanahalisel liikmel Mel B'l on tütar Angel põgusast afäärist Eddie Murphy'ga. Nende suhted pole aga kuigi roosilised, sest Murphy süüdistab lauljatari valetamises ega ole isadust väga kergesti omaks võtnud.

6. Sadie Frostiga abielus ja kolme lapse isa Jude Law sai suure üllatuse osaliseks, kui selgus, et tema modellist armuke Samantha Burke jäi rasedaks ja sünnitas tütre Sophia. Ups!

7. Tuntud Briti laulja ja disaineri Pearl Lowe 25-aastane modellist tütar Daisy Lowe ei teadnud, kes on tema isa, kuni ta 14-aastaselt sai kinnitust oma kahtlustele, et see võib olla ta rokkarist ristiisa Gavin Rossdale. Tal oli õigus. Kusjuures Gavin Rossdale on aastast 2002 lauljatari Gwen Stefani abikaasa ja poegade isa.