Spearsi mured hakkasid juba kuid tagasi, kui tema isa tervis halevenes. Kui 37- aastane Britney kliinkusse suundus, teatasid tema esindajad, et see on positiivne lüke ning naisega pole midagi suurt lahti. Kuid anonüümse isiku jäetud häälsõnum Britney fänniraadiole, kus allikas räägib, et Britney on tegelikult haiglas olnud juba kuid, paneb uskuma vastupidist.

Anonüümne allikas väidab, et Britney pandi kinni juba jaanuaris. Viimati sattus poprintsess ka paparatsode vaatevälja 6. jaanuaril ning pärast seda pole temast olnud midagi kuulda.

2008. aastal otsustas kohus, et Britney üle hakkab otsustama tema isa Jamie. Toona oli maailmakuulus lauljatar nii halvas seisus, et ta ei suutnud isegi advokaati palgata. See tähendab ka seda, et Jamie on ainuke, kes saaks Britney saata vaimuhaiglasse ilma, et naine ise sellega nõustuks.

Kuulujuttudele annab hoogu juurde ka Britney ema Lynn, kes toetab sotsiaalmeedias kommentaare, kus väidetakse, et lauljatar ei ole vabatahtlikult kliinikus. Samuti postitab popstaari ema erinevaid religioosseid tsitaate.

Viimaks nähti Britney't üle nelja kuu eile, kui ta astus välja Montage'i hotellist Beverly Hillsis.