Sel aastal oli just palju näitlejaid, kes proovisid Toompeale pääseda, kuid peavad nüüd hoopis teatrilavadel ja seriaalides jätkama. Isamaa erakonnas kandideeris Merle Jääger, kes asus hääli kohuma Valga- ja Põlvamaal, kuid tema saagiks jäi ainukl 474 valijat ning riigikokku ei pääsenud.

Sotsiaaldemokraatide ridades kogus Andrus Vaarik Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine piirkonnas erakonnale 501 häält ja Toompeale ei pääse. Vabaerakonda kuuuluv Ain Lutsepp kogus Tallinna Mustamäe ja Nõmme piirkonnas 427 häält. Neli aastat tagasi tegi näitleja aga pea kümme korda parema tulemuse - 4109 häält.

Keskerakonna kuulsate kandidaatide nimistusse kuulus näitleja Eduard Toman, kes 617 häälega Mustamäelt ja Nõmmelt riigikokku ei saanud. Harju- ja Raplamaal üritas erakonda aidata Kristiina Heinmets-Aigro, kes põrus ja sai vaid 222 häält.

Kristiina Heinmets-Aigro

Üks kõmulisemaid kandidaate sel aastal oli kindlasti bravuuritar Anu Saagim, kes pidi üks roheliste suurimaid häälemagneteid olema. Ajakirjaniku saagiks jäi aga 604 häält. Tema parim sõbranna, meigikunstnik Reet Härmati saagiks jäi samas erakonnas 184 häält.

Anu Saagim ja Reet Härmat teenindajana

Roheliste ridades üritasid riigikokku pääseda ka loomade õiguste eest seisja ja telenägu Heiki Valner, kuid tema saagiks jäi 270 häält. Muusik Tõnu Trubetsky teenis Mustamäe ja Nõmme piirkonnas 226 valija usalduse.

Endine modell Helen Mahmastol teenis Reformierakonnale Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita piirkonnas 154 häält ja riigikokku ei pääsenud.

Isamaa häältesaaki üritas aidata filmitegija Kristian Taska, kelle poolt hääletas lõpuks vaid 97 valijat.