Presidendi vastuvõtu eel räägitakse daamide kleitidest, kuid ei sõnagi eelnevatest iluprotseduuridest – valgust neile heidavadki nüüd ärinaine, Finissage Medical SPA omanik Helen Laupa ja Medemise ilukliiniku spetsialist Jevgenia Makarova.

Enne ballile minekut soovitab Jevgenia Makarova näole keemilist koorimist – seanssi hind 95 eurot. Absoluutselt veatu nahk saabub tema sõnul pärast 2–4 protseduuri. Arsti sõnul on ääretult oluline ka naha niisutamine – selleks soovitab ta protseduuri nimega Intraceuticals (120 eurot).
«Tulemus on kohene ja järgmistel päevadel muutub nahk veelgi ilusamaks,» kinnitab ta.
Sügavamate kortsude silumisel on parim abivahend ilusüstid. Kurrukestest suu ümber saab priiks 115 euro eest, huuled muutuvad lopsakamaks 325 euroga. Pingul naha nimel, kus oleks ka vähem poore, tuleks ette võtta fotonoorendusprotseduur – mis tühjendab kukrut  309 euro võrra. Kõik kokku 964 eurot!
Kes nii hoogsalt ette ei võta, sel soovitab Helen Laupa oma näonahka turgutada mesoteraapiaga (79 eurot). Tähelepanuta ei saa jääda ka käed ja jalad – geellakitud küüned saab endale kokku 54 euro eest. Et käed, jalad ja ka kaenlaalused veatult karvatud oleksid, tuleb letile laduda 51 eurot.
Muidugi tuleb korda sättida juuksed – värvimine ja lõikus tühjendab rahakotti kuni 65 euro võrra. Lisaks soeng, mis viib 35 eurot. Meik – no see on möödapääsmatu! Õhtumeik maksab 25 eurot.
Enne suursündmusi on Laupa sõnul meestelgi välja kujunenud oma lemmikprotseduurid. Ultraheli puhastav näohooldus (45 eurot), maniküür (18 eurot), kulmude ja habeme korrigeerimine (8 eurot), juuste värvimine ja peamassaaž (20 eurot) – need tehtud ja koos prouaga 400 eurot kulutatud, jääb selga tõmmata vaid disainerkleit ja frakk! Ses osas võite aga hoida ka säästujoont, nagu näiteks riigikogulane Juku-Kalle Raid läbi aegade...