Värskes Kroonikas: Loodetavasti polnud see vaid small-talk ja presidendi väljakäidu saab teoks! Hiljuti ühel pildil Eurovisiooni-duo Elina Borni ja Stig Rästaga poseerinud Toomas Hendrik Ilves pakkus pildistamise käigus tekkinud vestluse lõpuks Stigile, et kui tema ametiaeg on läbi, võiksid nad Ärma talus koos ühe alternatiivmuusikafestivali püsti panna! 

Toomas Hendrik avas eelmisel pühapäeval maailmanäitusel Milano Expo Eesti rahvuspäeva ja seal valmis tal koos Borni ja Rästaga ka pildiseeria, seejuures ühe kaadri tarvis lükkas president noortele kiigel hoogu. (Vt seltskonnakajastust lk 34.)

Kolmiku vestlus algas sellega, et president rääkis oma muusikaeelistustest. «Minu muusikamaitse on teistsugune,» ütles Ilves. «Jah, oleme kursis,» vastas Stig. Teatavasti on presidendi üks lemmikstiile ka punk rock! President jätkas: «Ja see, mida teie tegite, oli esimene kord, kui meeldis – mul on hea meel, et te näitasite päris asja. Aitäh!» Pärast väikest mõttepausi vaatas Ilves Rästale veel viivuks otsa ja ütles: «Kui mu ametiaeg läbi, siis teeme alternatiivmuusikafestivali minu talus.»

Jääme põnevil ootama – ja miks ei võiks see festival mürtsuda Ärmal juba 2017. aasta suvel!

Jaga
Kommentaarid