Spetsiaalselt range ning minimalistliku kleidi (sobitumaks Riigivapi teenetemärgi ketiga) ning lihtsa jaki autoriks on mõne päeva eest pankrotti läinud moelooja Ülle Suurhans-Pohjanheimo, kingad aga "pärit poest, nagu eestlastel ikka", sõnas stilist. Pohjanheimo, kes teadaolevalt palju kordi endisele esileedile Evelin Ilveselegi vastuvõturõivaid teinud, olevat stilisti sõnul olnud esmane valik just oma kogemuse poolest.

Lensment rõhutab, et kindlasti ei saa teda nimetada president Kaljulaidi stilistiks. "Olin abis nende kiirete nädalate jooksul, mis Kersti Kaljulaidil ei olnud veel valmidust kõikideks nendeks intervjuudeks ja kohtumisteks," selgitas Lensment, et värske riigipea rõivakomplekti seadmine tänaseks tseremooniaks on hetkeseisuga teadaolevalt viimane, milleks tema abi vajati.

Kes edaspidi riigipea rõivastuse eest hoolitsema hakkab, selgub Lensmenti sõnutsi juba hiljem, kui presidendi kabineti ametite ja asjatoimetustega on joones.

Küll aga on Lensmenti sõnul juba kokku lepitud ühes: niisugune lihtne joon, nagu täna nähti, jääb president Kaljulaidi stiili iseloomustama ka tulevikus, kuna lähtub juba tema väljakujunenud maitsest.

Ka on riigipea Lensmenti kinnitusel võtnud vastu otsuse eelistada Eesti disainerite loomingut.