"Me oleme väga kirglikud inimesed ja see armastus on ka kirglik olnud. Tänu sellele, et oleme kirglikud olnud, lahenevad meie riiud ja arusaamatused kiirelt. Plärtsume ära ja kõik," selgitas juubilar Priit Pajusaar Vikerraadio "Jutusaates" enda ja abikaasa Pireti suhet.

50-aastaseks saav Pajusaar lisas, et tema looming ei sünni suurtest inspiratsioonipuhangutest, pigem on ta tellimustööde tegija: "Ma kirjutan muusikat siis, kui seda on vaja kirjutada," rääkis mees. Samuti tunnistas mees, et kardab, kas muusikakraan ikka õiges olukorras avaneb.

Oma lugude hulgas Pajusaarel mõnda konkreetset lemmikut ei ole: "Ma olen nii palju ülbe vend küll, et ma saan öelda, et mul on mitu väga head lugu, mida ma häbenema ei pea. Tihti ei suuda ta enda lugusid kuuldes uskuda, et just tema need kirjutanud on.

Euroisa Pajusaare arvates on Eurovisioon tänuväärne, kuid väsitav üritus. "Meie rõõm on see, et see on kolm minutit, aga seda on raske kaasa elada sel hetkel," sõnas mees.

Pajusaar, kes ka varem on Eesti Laulu uue korralduse üle nurisenud, ütles ausalt ka raadiosaates, et praegu käib talle Eurovisioonil närvidele rahvahääletus. "Kui sa tegid adekvaatselt nauditava loo, siis oli sul selgelt võimalus saada mingi koht. Kui asi keeras ainult rahvahääletusele. Muusika kvaliteet kannatas selgelt, sest hakati tegelikult keskmisele maitsele tegema lugusid. Pajusaar lõi protestimärgiks 2008. aastal loo "Leto svet".