Taplus reitingu nimel kogub võistlevate seriaalide «Kelgukoerad» ja «Kättemaksukontor» vahel tuure. «Kelgukoerte» uurijatetiimiga, Ivo Uukkivi (43), Mait Malmsteni (37) ja Madis Millinguga (38), ühineb nüüd ka näitleja Priit Võigemast (29)!

«Kelgukoerte» produtsent Toomas Kirss avab kolleegi, produtsent Raivo Suviste seriaalikatlas ekraaniküpseks vaaritatud «Kättemakuskontori» pihta tõelise turmtule! Lisaks Uukkivi ja Malmsteni menukatele tegelaskujudele, uurijatele Postile ja Kõstale peab vaadatavust parendama nende noor kolleeg, Võigemasti tegelaskuju.
«Priit tuleb mängu uurijana, kes ei allu ühelegi reeglile ja on suht-koht põikpäine,» seletab Kirss. «Ta tuleb sisse üsna üllatuslikult - ühes keissis nabivad Post ja Kõsta ta kinni. Arreteerimise käigus saab noormees ka silma siniseks. Jaoskonnas aga teatab Kõsta ja Posti ülemus Kelk (Kalju Komissarov - toim), et saage tuttavaks, see on teie uus kolleeg, kes just politseikooli lõpetas.»
Võigemastil on põikpäiste tegelaste kujutamisega kogemust. Menukas rockmuusikalis «Ruja» mängis Priit iseteadlikku loojat Rein Rannapit, kes ka ühes stseenis nõukaaegselt ametnikult nina pihta sai...