Kadunud olid nii tema Twitteri ja Facebooki, kui ka teiste sotsiaalvõrgustike kontod, kirjutab NME. Sealhulgas on maha korjatud pea kõik tema Vevo kanali videod. Ka on kadunud tema Instagrami ja SoundCloudi konto.

Et artistile internet hästi ei passi, võis aru saada ka juba näiteks sellest, kui Facebookis läbi viidud fänniintervjuul esitatud 4000st küsimusest vastas Prince vaid ühele.

Mehe tõrksus tänapäeva suhtlus- ja turunduskanaleid kasutada oli ilmne juba ammu, seega valmistas kogu maailmale paraja üllatuse, kui läinud aastal muusik endale Twitteri konto tegi. Eesmärgiks oli promoda tema uut bändi 3rdEyeGirl. Ka selleks tarbeks tehtud kontod on nüüd kadunud.

Muusik oma teguviisi põhjendanud pole, ent igaühele meist on ilmselt tuttav interneti üleküllus - ehk sai lihtsalt villand? Ei saa ka unustada, et tegelikult oli Prince'i ilmumine internetti piisavalt kurioosne, et ta lahkumise üle mitte liialt imestada. Teatas ta ju juba aastal 2009, et internet on surnud ning et tema sellel asjal muusikaliselt mõtet ei näe. "See on nagu oli MTV, mille aeg sai ka otsa," on ta öelnud. Olulisemaks põhjuseks on aga asjaolu, et Prince'ile ei meeldi digitaalne muusika, sest see ei anna kuulajale sama tunnetust mis analoog.