"Suure sõltuvusprobleemiga" Prince võttis väidetavalt neid tablette võitlemaks ärevuse ja lavahirmuga, rääkis mees, kes nimetab end Prince'i diileriks aastatel 1984-2008, kirjutab Daily Mail.

"Ta ostis suuri koguseid mõlemaid narkootikume, kõige suurem summa, mis ta korraga raiskas, oli 40 000 dollari ringis," rääkis diiler, kes kutsub end Doctor D-ks.

Laulja narkootikumide tarbimine suurenes stressirohketel perioodidel, nagu näiteks 1984. aastal filmi "Purple Rain" võtete aegu või näiteks enne 2007. aasta Super Bowli suurt kontserti.

"Ta oli alati tabletimees, seepärast ei näinudki keegi teda kunagi narkootikume tarvitamas," lisas diiler.

"Ta polnud ka eriline pidutseja, ta võttis tablette selleks, et end teiste inimeste läheduses normaalsena tunda. Kui mina teda tundsin, ei olnud tal küll mingeid terviseprobleeme, ta võttis narkootikume toimetulekuks, mitte füüsilise valu vaigistamiseks," lisas ta.

Prince suri eelmisel neljapäeval, kui oli võtnud opiaadi Percocet üledoosi, mis kirjutati talle väidetavalt puusade ja pahkluude valu vaigistamiseks.

Diileri arust ei olnud arstid, kes Percoceti välja kirjutasid, teadlikud Prince'i teistest "ravimitest" ja nii oligi üledoos ainult aja küsimus.