Printsess Diana kirjeldas, kuidas nende mesinädalate ajal tuli prints Charles hommikul sööma ja tal olid särgil Camilla kingitud mansetinööbid. See seik tekitas niigi armuvalus piinlevale Dianale veelgi suuremaid kahtlusi, et tema värske abikaasa pole sugugi vaid temale pühendunud. Kuid mis reetis, et tegemist oli just Camilla poolt kingitud mansetinööpidega? Nimelt ilutsesid nendel graveeritud tähed GF, mille tähendust teadsid vaid Camilla ja Charles. Selle looga tuli printsess Diana lagedale Andrew Mortoniga koostöös tehtud raamatus ja toona algasid kohe suured spekulatsioonid, mida võiks tähtede kombinatsioon GF tähendada? Kõige rohkem pakuti, et see tähendab Camilla hüüdnime Girl Friday (Tüdruk-Reede), sest Charlesil õnnestus Camillat näha pigem nädalavahetustel peetud jahtidel. Paraku ilmneb, et Girl Friday on vale vastus.

People avaldab, et salapäraste tähtede GF taga on peidus sootuks teine lugu. Nimelt oli prints Charlesi lemmikuim raadioshow "The Goon Show", mis algas BBC`s aastal 1951 ja kestis üle kahekümne aasta. Peter Sellersi loodud "The Goon Show`s" oli teiste seas kaks tegelast Fred ja Gladys. Viimane oli tuntud sellepoolest, et ütles alati oma abikaasale Fredile: "Jah, kallis".

Prints Charles ja Camilla Parker Bowles abiellusid aastal 2005 aprillis ja on tänaseni õnnelikult koos. Kuid nende varasemad salaja lindistatud telefonivestlused, kui mõlemad olid veel abielus, ei jäta kahtlust, et Camilla ütles Charlesile alati: "Jah, kallis".

Prints Charlesi ja Camilla kõmulist telefonivestlust loe SIIT.