Novembri alguses tegi Harry enneolematu avaliku pöördumise, milles avalikustas oma suhted Meghan Markelga ning nimetas sotsiaalmeedias levivaid arvamusi “rassistlikeks ja seksistlikeks”. Samuti avaldas Harry arvamust, et meedia on nende suhte kajastamisega ületanud igasugused piirid.

32-aastane prints kirjutas teadaandes, et “tegemist pole mänguga”. Printsi sõnul on preili Markle sattunud “väärkohtlemise ja ahistamise laviini alla”. Nimelt on paljudel hamba alla jäänud neiu päritolu — tema ema on mustanahaline, isa aga valgenahaline. Harry olevat mures oma pruudi ohutuse pärast ning on sügavalt pettunud, et tal pole olnud võimalust Meghanit kaitsta.

William aga arvab, et Harry tegi vea, tunnistades, et on Meghanigna emotsionaalselt seotud, kirjutab Daily Mail.

William on Harryst rohkem privaatsem ning soovib eraelu varjatuna hoida. "Williami arvates tegi Harry vea, et oma tundeid nii avalikult näitas," rääkis kuningakojale lähedalseisev allikas. Ometigi on teada, et Harry näitas vanemale vennale oma avaldust, enne kui selle avalikuks tegi.

34astane William ja 32aastane Harry on kogu aeg väga lähedased olnud ning elavad mõlemad Kensingtoni palees ning jagavad seal ka kontorit.

Meghan Markle