Äsja kaksikute, poja ja tütre emaks saanud printsess Charlene (36) teatab, et teda tabas «tunnetetulv», kui lapsed sündisid. Printsess Gabriella Therese Marie ja prints Jacques Honore Rainier sündisid printsess Grace'i nimelises haiglas keisrilõikega. 

Charlene on lastesse «hullult armunud» ja nendega koos veedetud aeg on olnud «maagiline». «Võin teile öelda, et nad on mõlemad väga aktiivsed ja väljendusrikkad. Nad on ilusad ja armsad ja ma olen neisse hullult armunud.» 

Charlene oli alguses nende tervise pärast mures, sest nad sündisid kaks nädalat enne tähtaega. «Alguses olin muidugi õnnelik nende esimest nuttu kuuldes. Mind tabas tunnetetulv. Iga hetk nendega on maagiline. Ma ootan, mil saan nendega rohkem aega veeta.» 

Vürst Albert (56) on lapsi vaatamas käinud ning osalenud nende sünnitunnistuste üleandmise tseremoonial. 

Charlene naudib, et saab lastega nende esimestel elunädalatel segamatult koos olla. «Arvan, et nende sündides sündis minus tugev kaitsev instinkt,» räägib ta. «Meid ühendab tugev side, nad on järgnevatel aastatel minu vastutusel. Ma annan oma parima, et neid juhendada, kasvatada ja anda neile edasi väärtused, mida me abikaasaga jagame. See on põnev missioon ja me anname oma parima, et seda saavutada. Praegu aga naudime me iga hetke.»