Kui BBC Harry'lt täna Londonis toimunud haavatud sõjaveteranide sportmängudel tema tunnete kohta troonipärimisjärjekorras langemise üle küsis, vastas ta vaid ühe sõnaga: "Great!" (Suurepärane - toim.).

"Ma ei jõua ära oodata, et näha oma venda rohkem kannatamas. Kui tuleb tüdruk, siis veel eriti," naeris ta sõbralikult oam vanema venna isadusmurede üle. "Tahaks näha, kuidas ta sellega hakkama saab," lisas ta.

32-aastane William avaldas samuti pressile napilt oma rõõmu ning ka lootust, et ta abikaasa tervis paraneb - nimelt kannatab Kate
hyperemesis gravidarumi ehk ränga rasedusiivelduse all. "Ta tunneb ennast normaalselt. Praegu on alles algus, kuid loodan, et olukord rahuneb ja ta hakkab ennast pisut paremini tundma.

Ka Harry'lt küsiti vennanaise tervise kohta ning ta sõnas, et viimati, kui Kate'i nägi, tundis too end üpris sandisti. "Õnneks pole me naised ega pea midagi sellist läbi elama. See on päris kohutav, aga ta annab endast parima. Loodan, et tal on varsti parem ja et nad mõlemad (Kate ja William - toim.) saavad peagi võimaluse rasedust rahus ja vaikuses nautida." Harry on kindel, et äsja suvel aastaseks saanud prints George on väikese venna või õe üle kindlasti väga rõõmus.

Palee teatas, et hertsoginna on hetkel vähem kui 12 nädalat rase ning uudis tuli avalikuks pisut liiga vara.