Teatavasti tutvus Priscilla (neiupõlvenimega Beaulieu) Elvisega vaid 14-aastaselt, kuna tulevane maailmakuulus staar teenis USA sõjaväes koos Priscilla isaga, olles samal ajal juba võrdlemisi kuulus laulja. Naine kirjeldaski telesaates ilma mingi valehäbita, millised tunded valdasid teda teismelisena oma iidoliga tutvudes ja seejärel 6 aastat abielus olles — nagu selgub, polnud see mingi meelakkumine. Paar abiellus, kui Priscilla oli 21-aastane ning kolis tema kodukohast kaugele Memphisesse, mis oli naise jaoks talumatult raske.

“Elvisel oli oma sisering, kes otseloomulikult tegi kõik endast oleneva, et mind omaks võtta, ent see ei tundunud mulle kunagi siiras. Olin sunnitud suhtlema tema sõprade naistega, need inimesed olid minu jaoks otsekui välja valitud. Ma tundsin end üksikuna, liiga täiskasvanuna, mul polnud aimugi, mida teised minuvanused teevad. Me ei käinud kunagi väljas. Elvisele ei meeldinud restoranides einestada, kuna kõmupress jälitas teda kõikjal ja ta ei sallinud silmaotsaski endast meedias avaldatud pilte, kus ta kahvliga toitu suhu topib. Me elasimegi reaalselt ühes suures maailma eest kaitstud mullis,” meenutas ta. “Kui tahtsime näiteks minna rulluiskudega sõitma või lõbustusparki, lasi ta selle terveks päevaks teistele külastajatele sulgeda.”

Priscilla nägi enda sõnul meeletult vaeva, et säilitada ka nende abielu jooksul teatud naiselik salapära — ta ei lubanud näiteks Elvisel end iial ilma meigita näha. Aga ka Elvisel oli veidraid soove, mis välistasid igasuguse normaalse argipäeva tekke. “Ta ei soovinud mitte iialgi näha mind riietumas, tema jaoks oli tähtis üksnes riietumise lõpptulemus,” kirjeldas Priscilla nende eriskummalist elukorraldust.

Kuigi Priscilla sõnul oli Elvis tema elu armastus, siis nende lahkuminekus mängis põhirolli siiski tõsiasi, et naine ei saanud tegelikult enda elu elada, käies vaatamas filme, kuulates muusikat ja külastades vaid kohti, mis olid mehele meelepärased. Enda sõnul jättis ta vahele normaalse naisterahva elu juurde kuuluvad teismelise tüdruku aastad. "Mul polnud muud võimalust kui kohaneda, jäljendasin seda, mida tema tegi ja loobusin enda elust täielikult. Kaotasin oma isiksuse," meenutas Priscilla ning nentis, et Elvise juurest lahkumise otsus oli küll raske, ent ta soovis väga näha, mis maailmal talle veel pakkuda on.

Elvis ja Priscilla said ka tütre Lisa Marie, kes lisaks oma lauljakarjäärile ja äärmiselt kuulsatele vanematele on avalikkusele tuntud ka popikoon Michael Jacksoni ja näitleja Nicolas Cage'i kunagise abikaasana.