Varalahkunud näitleja Paul Walkeri tegelaskuju Brian O'Connor lahkus filmist 2013. aastal peale näitleja õnnetut surma. Nüüd on produtsendid otsustanud mehe tagasi fännide ette tuua. Nii äärmuslik samm on paljud endast välja ajanud, vahendab Mirror.

Walker suri rängas autoavariis koos sõbraga ning ei jõudnud seetõttu isegi pooleli olnud filmi võtteid lõpuni teha. Tema tegelaskuju aitasid filmi lõpuni viia vennad Cody ja Caleb. Filmi lõppes südamliku pühendusega Walkerile, kus nii näitleja kui aastaid armastatud tegelaskujuga väärikalt hüvasti jäeti.

Just seetõttu on fännid nüüd kiirelt kisa tõstnud kui Daniel Richtman Twitteris suurest uudisest teatas. "Just valmis uus võttegrupp ja koos sellega kaasneb ka märgiline uudis. Ma ei ole veel kindel, kuidas ma ise sellesse suhtun, aga eks näis. Oodatud on piisavalt kaua. Nad toovad Paul Walkeri tegelase, Briani FF9-sse tagasi," avalikustas mees.

"Täielikult 7. osa ja ka Pauli alavääristamine. Häbiväärne," on üks fännidest kommentaariumis oma pahameelt avaldanud. "Vabandust, aga see stseen 7. lõpus oli suisa maagiline, kuid see nüüd rikub kõik ära," nõustus ka teine. "Ei, Pauli tegelasel oli ilus ärasaatmine ja seda ei pea kasutama, et rohkem raha välja pumbata," pole ka kolmas produtsentide otsusega nõus. "See ei ole mitte ainult ebavajalik vaid ka täielikult maitsetu ja häbiväärne," ei fännid sellisel otsusel ühtegi head selgitust.