Prokuratuuri pressinõunik Kaarel Kallas kinnitas Kroonikale, et kogutud tõendeid hinnates on prokuratuur tõepoolest seisukohal, et Rättele otsasõit ei toimunud polnud õnnetus, vaid süüdistatav nägi auto ees seisnud Raivo Rättet ja sõitis talle tahtlikult otsa. "Hetkel pole kohus veel istungi toimumise kuupäeva kindlaks määranud ning kahjuks pole täiendavatele küsimustele praegu vastamine võimalik," sõnas Kallas. "Vastamine eeldaks tõendite avamist ning prokuratuur soovib tõendid esitada esmalt kohtule."

Mullu 19. juuli ööl sai häirekeskus teate, et Nõmmel, Kivi tänaval ründab 48-aastane mees 27-aastast meest ja 40-aastast naist. Sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid sündmuspaigalt avariilise sõiduauto Audi A6, katkise aia ning selle juurest 48-aastase raskelt viga saanud mehe, kelleks osutus muusik Raivo Rätte. Sellest, mis juhtus, liikus algusest peale erinevaid versioone, millest vaid ühe kohaselt sõitis Kõmmari eksabikaasa Palmi Rätte uus elukaaslane Kõmmarile enesekaitseks otsa. Teise versiooni kohaselt oli Kõmmari hüpanud kord ise auto ette ja taha, et sellega ei saaks minema sõita, kuni sai surmava löögi.

Täna toimub Rock Café's Kosmikute kontsert, kus Kõmmari asemel astub esimest korda lavale bändi uus liige Rainer "Rob" Sirel.