Näitlejannal Katherine Heiglil ja Josh Kellyl on adopteeritud mustanahaline kaheksa-aastane tütar Adalaide, kellele ema kuidagi toimuvat selgitada ei oska, vahendab Fox News.

Heigl selgitab sotsiaalmeedias jagatud postituses, et pigem hoidub riigis toimuva kommenteerimises, kuid nüüd ei suuda ta enam oma tundeid varjata ja vajab lihtsalt targemate abi. "Kuidas ma seda kõike Adalaide'ile räägin? Kuidas ma selgitan selgitamatut? Kuidas ma saaks teda kaitsta? Kuidas ma suudan lõhkuda ta positiivset ja elavat loomust," kurdab Heigl postituses.

Staar tunnistas, et nutab tihti õhtuti voodis, sest tunneb nii kohutavalt kaasa kõigile emadele ja lastele, kelle lapsepõlv on lihtsalt seetõttu rikutud, et riigis ellujäämine vajab eraldi teadmisi. "Mu valge mull on hakanud lõhkema, sest mul on mustanahaline tütar ja mul on Korea päritolu tütar, Korea päritolu õde ja õelapsed."

Näitlejanna sõnul ei osanud ta varem aimatagi, kui suuri probleeme Ameerikas rassismiga on. "Olin naiivne. Olin lapsik. Olin pime kõigi nende suhtes, kes mu õde tema kaunite mandlisilmade tõttu erinevalt kohtlesid."