• Mang alustab Kaladele mõeldud horoskoopi tabavate mõtetega, nentides, et Kaladele toovad kasu liidud või sidemed teisest rahvusest või kultuurikeskkonnast pärit inimestega. Tõsi, Märdi on USAsse lennutanud lisaks tema enda näitlejameisterlikkusele koostöö soomlastega — “Vehkleja” on Kuldgloobusele nomineeritud Soome filmina, kuna režissööriks on soomlane Klaus Härö.
  • Mang ennustab, et kirjanikele, lauljatele, muusikutele, tantsijatele ja teistele loomeinimestele tuleb väga hea aasta, mõned hakkavad saama riigilt palka. Tõepoolest, Märt on loomeinimene ja tema aasta on alanud erakordselt hästi, mis lubab arvata, et tõus jätkub. Küllap kaasneb rahvusvaheliste auhindadega ka kopsakas rahaline preemia riigi kukrust.
  • Mang toonitab, et jaanuaris on Kalad häälestunud loomingule — kirjutavad ajalehtedele, annavad välja luuleraamatuid, loovad uue muusikapala. Sagedamini esinevad avalikkuse ees. Nad on oodatud külaliseks kõikvõimalikel üritustel ja uue aasta pidustustel. Jah, keeruline on kujutada ette arvukamaid avalikke esinemisi kui Märt Avandil. Ning olla külaline Kuldgloobuste galal annab silmad ette ükskõik millistele üritustele ja uue aasta pidustustele, mida tagasihoidlik tähetark silmas on pidanud.
  • Mang hoiatab, et veebruar tuleb Kaladel raske, eriti esimene pool, kui 18. veebruarist hakkab elu paranema ja Kalad on oodatud ühele prestiižsele koosviibimisele. Kas tõesti võib siit välja lugeda, et Märdil võib olla asja ka veebruari lõpus toimuvale Oscarite galale?
  • Märtsis on Kalad palju edukamad kui eelmisel kuul, sest on leidnud kõrge protektsiooni ja saanud oma ametipostil tähtsa ülesande. Ettevõtmised edenevad, kasvab optimism, sest ka palk on tõusnud. Sulatõsi. Hoolimata sellest, millise tulemusega Märt USAst naaseb, kogemuste, tutvuste ja ehk isegi tööpakkumiste võrra rikkam on ta kindlasti. Võib-olla sellisest kõrgest protektsioonist ennustus kõnelebki.
  • Igal asjal on ka varjukülg — Neptuuni liikumine Kalades ei säästa neid, kannatavad suhted vastassooga. Märt, vaata ette, et oma naist pikkadel reisidel unarusse ei jäta!