Publik heitis pilgu Keiti erinevatele kleitidele läbi aegade ning tunnustab teda esmalt kõige värvilisema ministri tiitliga - iga naine peaks kadestama seda julgust särada ülikonnas meeste vahel nii erksalt!

Nüüd aga heidame pilgu tema senistele valikutele ning loodame, et tegeliku kleidi müüja või disainer ka sama arvas!

Käisteta kaunis

Pentusele sobivad suurepäraselt käisteta kleidid, mis peenikese käsivarred nähtavale toovad. Kuna noored abielluvad kirikus, ei ole käisteta kleit kahjuks kohane - siiski ei tohiks sellest loobuda, vaid tuleks kasutada salli või moodsamaid õlgu katvaid aksessuaare.

Läikiv ja sädelev? Pigem mitte!

Materjalidekülluses on ehk Pentuse disaineril õnnestunud teha õige valik. Nagu näitavad need pildi, ei anna kahjuks läikiv materjal (olnevalt küll värvist) kaunitari välimusele midagi väga juurde, pigem röövib varjudega mängides peenikese keskkoha võlu ning ei lase kandjal särada.

Paljas kael.

Sobib Keidile suurepäraselt, kui seda kaunistab muidugi väike, tagasihoidlik kee, massiivne surub ta õlad pigem justkui longu ning muudab visuaalselt lühemaks.


Keit Pentuse ideaale kleit võiks olla ehk selline. Ei midagi liiga uhket, ent samas naiselik, ei midagi liiga paljastavat, kuid sama veidi kelmikas, Mis tähtsaim - nähtaval on kaunis kael, käed ja joonistub välja peenike piht.