Pakkusime välja erinevaid variante alates mängujuhtidest lõpetades uudistediktoritega ning üks saatejuht võitis märkimisväärse ülekaaluga. Tasub toonistada, et enamus esile kerkinud nimesid töötavad Eesti Rahvusringhäälingus ning ehk oleks õige väita, et mõne telenäo karismaatilisus on eriti märgatav pigem tandemis kui üksinda. Kuid Publiku lugejate valik on järgmine:

  1. Marko Reikop
  2. Aarne Rannamäe
  3. Mihkel Kärmas
  4. Margus Saar
  5. Vladislav Koržets

Veel kiideti ja ülistati Urmas Vainot ja Vahur Kersnat sisukate intervjuude ja sõbraliku oleku pärast, Kristjan Jõekaldat ja Alari Kivisaart energiliste ja lõbusate telemängude tõttu ja Peeter Võsa tänati inimeste aitamise eest. Palju toonitati ja seda, et Meelis Kompus on märkimisväärselt hea diktor. Kuna Mart Juur ja Peeter Oja on kui dünaamiline duo, siis tuleb neid kiita samuti kahasse nagu tegid seda Publiku lugejad!

Lisaks sooviti tähelepanu tõmmata veel sellistele saatejuhtidele ja ajakirjanikele nagu Neeme Raud, Janar Filippov, Priit Kuusk, Toomas Luhats, Märt Treier ja Mihkel Raud. Kuigi tegu oli mees-teletähe valimisega, ujutati kommentaarium üle kiiduavaldustega Anu Välba, Maire Aunaste ja Katrin Viirpalu aadressil. Tore teada, et meie telemaastikul ka Mati Talviku väärseid nais-saatejuhte leidub!